Zakelijke events

Totale ontzorging

Een vlekkeloos verloop van uw zakelijk event!

Als gastheer/gastvrouw of organisator van een (zakelijk) evenement droomt u er natuurlijk van dat alles vlekkeloos verloopt en alle gasten tevreden naar huis gaan. Tevreden gasten bepalen namelijk het succes van uw evenement. Met Van Melick Totaal Concepten verzorgen wij uw gehele evenement van A tot Z.

Denk hierbij aan de ontvangst, garderobe, catering, aankleding en eventueel ook entertainment. Van een bestuursvergadering van enkele tientallen personen tot een congres met meer dan duizend gasten, van productpresentatie tot een klantendag, van bedrijfsfeest tot een meeting op locatie. Wij zorgen ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt en u hoeft alleen maar gastheer/gastvrouw te zijn.

Onze referenties

Hulp nodig?

wij staan voor u klaar

Wij begrijpen als geen ander dat bij het organiseren van een feest veel komt kijken. Daarom is het ook mogelijk om uw feest compleet te laten verzorgen door Van Melick.

Van de aankleding, sfeersetting tot complete catering, wij regelen alles voor u, inclusief het bijpassende entertainment. Met een optimale invulling binnen uw budget. Dát is telkens onze uitdaging, dát is Van Melick.

Neem direct contact op
Klinkertstraat 118, 6433 PB Hoensbroek
+31 (0)45 – 522 92 44
info@vanmelick.nl

Naam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Aantal gasten

Datum evenement

Voorkeur locatie

Aanvullende wensen

Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat Van Melick wel en niet met mijn gegevens doet.

Zakelijke evenementen | Van Melick Totaal Concepten


Van Melick Culinair

retail, zorg en horeca

MEES Catering

scholen en bedrijven